Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

reede, 2. mai 2014

Tööpüha aktus

Kolmapäeval, 30. aprillil toimus meie koolis tööpüha aktus. Tunnustati õpilasi, kes on töökad ning abivalmid. Meie klassist pälvisid tunnustuse Daniel, Matthias Yorke, Mattias, Sven Markus, Susanna, Alex Valter, Ralf Ingmar, Karl Artur, Hannes, Henry, A.Attila  ning Martin. Peaaegu kõik lapsed on töökad ning abivalmid ja tublid klassikorrapidajad ning õpetaja abilised. Aitäh teile! Meie klass sai veel tunnustuse tubli keskkonna säästlikkuse eest. Oleme usinad ja tähelepanelikud paberi sorteerijad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar