Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

reede, 16. mai 2014

Liiklustund

Kolmapäeval, 5. märtsil toimus meie klassi eestvedamisel liiklustund, kuhu olid kutsutud Kolde lasteaia viimase rühma lapsed ning meie kooli 1. klassi õpilased. Külla tulid ka politseinikud. Me osalesime konkursil "Sinu idee, Sinu algatus". Me valmistasime ette 2 õpetliku sisuga liiklusfilmi ning korraldasime liikluskasvatuse tunni. Meile väga meeldis selles projektis osaleda ning filme valmistada. Meie kooli külastanud Kolde lasteaia Lepatriinude rühm jäi meie üritusega väga rahule. Tagasiside nendelt: "SUUR TÄNU meiega jagamast oma vahvat ettevõtmist liikluskasvatuse vallas!!! Meiepoolne tagasiside on üdini positiivne - rahule jäid nii lapsed kui õpetajad. Lastele meeldisid multikad, ühismängud, kaks naispolitseinikku(!) ning muidugi kingituseks saadud värviraamatud ja kommid;) Õpetajad nõustuvad laste poolt öelduga. Lisaks meeldis tunni ülesehitus, sõbralik atmosfäär, tore vastuvõtt. Toimunud liiklustund on mõnus, loomuliku ja vaba õhustikuga koosviibimine, lastele arusaadavas võtmes ning piisava pikkusega. Liiklusteemalisi tunde võib ju edaspidi teha teistegi probleemiasetustega - helkur, jalgrattasõit, liiklemine/käitumine ühistranspordis vms. Toredaid ideid ning tegusid edaspidiseks!"

Konkursi võitis Laulasmaa Põhikool. Meid tänati järgmiste sõnadega: "Originaalne lähenemine liikluse teemale: liiklusfilmide tegemine ja läbi selle liiklusteadmiste omandamine, koostöö lasteaia ja politseiga. Heaks eeskujuks teistele õpetajatele, kuidas on võimalik liikluskasvatust huvitavamalt läbi viia!" 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar