Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

neljapäev, 23. aprill 2015

Raamatu ja roosi päev

Meie koolis on saanud traditsiooniks Raamatu ja roosi päeval, 23. aprillil kinkida kooli raamatukogule vajalikke raamatuid, et ka kaasõpilased saaksid neid lugedes rõõmu tunda. Meie klassis osales tänavu raamatu kinkimises Mattias, Matthias Yorke, Sven Markus, Karl Artur, Alex, Henry ja Sander. Suur tänu teile! Kinkisime Markus Saksatamme raamatu "Tädi hakkab tuuleloheks". Karl Artur tegi lisaks veel raamatukogule toreda kingituse Andrus Kivirähki loomingust ja A.Attila kinkis mitu toredat raamatut. Suur aitäh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar