Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

esmaspäev, 27. aprill 2015

Matetalgud 2015


Veebruari lõpus ühinesid matemaatikavõistlusega Matetalgud 2015 meie klassi õpilased, keda õpetaja Eve Reisalu registreeris kasutajateks. See on võistlus, milles lahendatakse interneti vahendusel ülesandeid veebilehel 10monkeys.com. Sellele lehele on alguse pannud kanadalased, kuid nüüd on see levinud paljudesse riikidesse üle maailma alates Soomest ja lõpetades Austraaliaga.
Iga õpilane sisenes keskkonda oma konto kaudu ning sai lahendada ülesandeid, mis oid tihedalt seotud õppekavaga. Ülesanded sobisid hästi õpitu kordamiseks, kinnistamiseks ning harjutamiseks. Peamiselt lahendati ülesandeid koolis tahvelarvuteid kasutades kui ka arvutiklassis, kuid oli ka õpilasi, kes tegelesid matetalgutega kodus, kui nad ei saanud kooli tulla. 
Meie klassis oli kõige tublim lahendaja Matthias Yorke, kes kogus 81 888 punkti. Väga tubli!
2. koht Karl Artur 23 800 punkti
3. koht Henry 18 719 punkti 
4. koht Alex Valter 13 575 punkti
5. koht Daniel 12 416 punkti
6. koht A.Attila 10 730 punkti
7. koht Sander 10 067 punkti. 
Teised õpilased kogusid alla 10 000 punkti, kuid tublid olid ka nemad, kes andsid oma panuse sellesse võistlusesse.
Üle Eesti osales selles võistluses 1045 kooli. Meie jäime klassi kokkuvõttes 57295 punktiga 263. kohale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar