Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

neljapäev, 15. november 2012

Helkurid!

Kuna juba üpris varakult läheb pimedaks, siis on oluline, et me oleksime tänaval liikudes autojuhtidele nähtavad. Selleks tuleb igal ühel varustada oma üleriided helkuritega.
12.-16. novembrini toimub meie koolis helkurikontroll, st et kontrollitakse, kas kõikidel õpilastel on üleriiete külge kinnitatud helkurid.Helkur tuleb kinnitada paremale poole põlve kõrgusele. Helkur peab rippuma vabalt ja olema nähtav eest ja tagant. Kui helkur on määrdunud või kahjustunud muul moel, tuleb see välja vahetada. Helkurit peab kasutama pimedal ajal - ka asustatud piirkondades.

Paljudel meie klassi õpilastel olid juba üleriietel helkurid küljes. Väga tublid! Kuid lisaks nendele varustas  meie klassi õpilasi veel helkuritega A.Attila pere. Suur tänu! Nüüd on kõik meie klassi õpilased autojuhtidele hästi nähtavad, sest mida rohkem helkureid, seda paremini oleme pimedas nähtavad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar