Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

neljapäev, 8. november 2012

Arsise Kellade Kooli kontsert

Kolmapäeval, 7. novembril käis meie koolis Arsise Kellade Kool. Meil oli võimalus osa saada imekaunist kontserdist. Kontsert viis meid erinevatesse Euroopa riikidesse: Inglismaale, Prantsusmaale, Hispaaniasse, Austriasse ning Eestisse.
Õpilased, kes meile esinesid, on seal koolis kellamängu õppinud juba 3 ja rohkem aastat. Neil olid kaasas erineva suurusega kellad, millega tekitati imelist muusikat. Pillimängijad kandsid valgeid kindaid, sest kellad pidid olema väga õrnad, need ei tohi saada mingeid kriimustusi ega muid kahjustusi. Seetõttu olid neil kaasas ka veel spetsiaalsed lauad, mille peal olid pehmed padjad, kuhu peale kellad asetati.
Paar last meie koolist said kelli ka ise käes hoida, st neil oli võimalus proovida, kui kerged või rasked need kellad on. Kellad olid väga erinevas suuruses. Kõige suurem kell pidi olema päris raske, pisike aga seevastu hästi kerge.
Aitäh kõigile, kes andsid meile võimaluse seda kontserti nautida!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar