Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

teisipäev, 14. mai 2013

Prügihundi ja Superjänesega loodusmatkale

Käesoleva õppeaasta novembrikuust kuni veebruarini osalesime keskkonnaalases programmis "Prügihundi ja Superjänesega loodusmatkale". Seda korraldas http://www.hoia.ee/. Klassijuhatajatunnid olid meil keskkonnateemalised. Vaatasime "Prügihundi ja Superjänese" lavastusi ning arutlesime selle üle, mida meil nendest õppida oli ning mida me teada saime. Andsime tagasisidet vaadatud osade kohta ning osalesime loosimises. Iga vaadatud lavastus andis loosimises lisahääli. Meil õnnestuski olla nende 20 kooli või lasteaia hulgas, kes pääsesid tasuta loodusmatkale.

Meie sõidame 29. mail Elistvere loomaparki Jõgevamaal, kus saame osa programmist "Loomalapsed".
"Loomalapsi metsas just kuigi sageli ei kohta. Ja metsas kohtudes võib see isegi ohtlik olla, seepärast on loomapark hea paik loomalastega tutvumiseks. Vaatluse all on Elistvere loomapargis elavad loomad. Uuritakse, kas kõigil sünnivad pojad ja kui sünnivad, siis millal, millised nad välja näevad ja kuidas neid kutsutakse?" http://loodusegakoos.ee/metsakool/16800

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar