Vasakust veerust saab kiiresti infot koolivaheaegade ning õppetundide aegade kohta. Leiab ka kasulikke linke. Aeg-ajalt on üleval lühike küsimus, millele võivad kõik julgesti vastata. Kõige lõpus on üks arv, mis näitab, kui paljud on meie klassi ajaveebi juba külastanud.

Kõik lugejad on kutsutud postitusi (töid-tegemisi) kommenteerima. Selleks tuleb klõpsata postituse lõpus olevale lingile Kommentaare ei ole ja seejärel ilmuvasse aknasse kirjutada oma arvamus või mõte. Samuti saab seal esitada tekkinud küsimusi antud teema kohta.

Kõik postitused kogutakse arhiivi, kust on neid võimalik igal ajal lugeda.

Õpilaste tööd ja pildid on avaldatud nende vanemate nõusolekul.

HEAD LUGEMIST JA VAATAMIST!

neljapäev, 25. oktoober 2012

Minu kaisukaru portree

Septembrikuus tegelesime kunsti ja tööõpetuse tundides "Minu kaisukaru portree" teostamisega. Õnnestunud tööd saatsime joonistusvõistlusele, mille korraldas Art Teddy Planet koostöös lasteajakirjadega Täheke ja Hea Laps. Joonistusvõistlus oli pühendatud kuulsa Teddy-karu 110. sünnipäeva auks, mida tähistatakse oktoobris üle kogu maailma, kaasa arvatud Tallinnas. Rahvusvaheline näitus-mess "Art Teddy Planet" toimub Saku suurhallis 27.-28. oktoobril.

Konkursile saatsime Susanna, Mattiase, Matthias Yorke, Sven Markuse ning Henry tööd. Suur rõõm on tõdeda, et meie klassist valiti näitusele Henry, Sven Markuse ning Susanna tööd. Palju õnne! Henry, Sven Markus ning Susanna on kutsutud Saku suurhalli näitusele ning autasustamisele 28. oktoobril kell 13.30.

Kuid tublid olid kõik 1. klassi õpilased, kes andsid endast parima vahvate tööde teostamisel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar